Slabbers De Lange Coaching

SDL Coaching

Voor secretaresses, management assistenten en personal assistants die hun vakbekwaamheid verder willen aanscherpen door middel van persoonlijke begeleiding.

Het coachingstraject van Slabbers De Lange voor secretaresses en personal assistants bestaat uit vier pijlers: leren, begrijpen, toepassen en ervaren. We zijn er van overtuigd dat een positieve verandering eerst in het gedrag moet worden gevoeld. Dit werpt in het coachingstraject direct zijn vruchten af. Je brengt het geleerde immers meteen in praktijk. Slabbers De Lange Coaching is geschikt voor zowel de ervaren als de management ondersteuner die zijn of haar skills verder wil verbeteren.

Wanneer kies je voor de SDL Coaching?

Er zijn verschillende redenen waarom je als secretaresse aan een coachingstraject wilt beginnen.

Je kunt hierbij denken aan:

  • Meer plezier in je werk als secretaresse, management assistent of personal assistant.
  • Effectiever werken als secretaresse.
  • Verbeteren van je vaardigheden als secretaresse.
  • Doorgroeien van secretaresse naar management assistent of personal assistant.
  • Persoonlijke ontwikkeling als secretaresse.
  • Ontwikkelen van talenten. Doorbreken van belemmerende denk- en gedragspatronen. Succesvol samenwerken of leidinggeven. Verbeteren van bijdrage aan organisatiedoelstellingen.
  • Beter samenwerken met je manager.
  • Beter samenwerken met je collega’s van het secretariaat.

Samen stemmen we de coaching af op jouw doel, de achtergrond en jouw behoeften. Zodat we altijd een traject creëren wat past bij jouw specifieke wensen!

Hoe gaat coaching voor secretaresses via Slabbers De Lange in zijn werk?

Het is belangrijk dat je je prettig voelt bij je coach, want samen ga je werken aan jouw ontwikkeling. Daarom vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats. In dit gesprek leer je elkaar beter kennen en bespreek je jouw coachvraag. Vervolgens stelt de coach een traject op maat voor je samen, zodat de coaching goed aansluit bij jouw persoonlijke wensen en carrière. Ga je akkoord? Dan begint daarna jouw coachingstraject. Praktisch gezien vindt de coaching plaats door het voeren van uitgebreide, gerichte gesprekken, telefonisch contact, video calls en uitdagende praktijkopdrachten. ‘Plezier’ is het sleutelwoord, want plezier doet werken!

Oriëntatiegesprek coaching voor secretaresses

Wil je weten of SDL Coaching voor secretaresses iets voor jou is? En hecht je waarde aan goed advies, vakkennis, discretie en zorgvuldigheid? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op of vraag een oriëntatiegesprek aan.

Share This