• Slabbers de Lange Secretaresseborrel 2017

Foto’s: Henk Ros Artfotos, Richard MulderDaniëlle van Bergen

De 8ste editie van de Haagsche Secretaresseborrel vond plaats op donderdag 20 april 2017 op een monumentale plek in de Tweede Binnenhaven in Scheveningen. Maar liefst 400 secretaresses kwamen op Nationale Secretaressedag bijeen bij De Rokerij van Catch by Simonis, om onder het genot van een hapje en drankje informeel kennis met elkaar te maken, ervaringen uit te wisselen en bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen in het secretaressevak.

Als geen ander weten directeur/oprichters Mirjam Slabbers en Hellen Dordregter-de Lange hoe het vak zich de afgelopen 8 jaar heeft ontwikkeld. Door de toenemende automatisering zijn diverse werkzaamheden uit het ‘traditionele takenpakket’ van een secretaresse verdwenen. Op de Haagsche Secretaresseborrel deelden zij hun visie en expertise met de aanwezigen. “De opkomst was overweldigend. Wij zagen veel secretaresses terug, wiens carrière we al jaren op de voet volgen. En waarvan sommigen zijn doorgegroeid naar functies als manager of projectleider. De afgelopen jaren heeft het secretaressevak een ontwikkeling doorgemaakt en wij verwachten dat deze ontwikkeling zich de komende jaren verder voortzet. We zijn erg blij dat we dit event al weer voor de achtste keer hebben mogen organiseren, het zou eigenlijk elke dag Nationale Secretaressedag moeten zijn!” aldus Hellen en Mirjam.

Aan het einde van de avond werden onder de aanwezigen nog een aantal mooie prijzen verloot waaronder de nieuwe Samsung Galaxy S8 beschikbaar gesteld door T-Mobile, een lunch voor twee personen bij Encore by Simonis en diverse prijzen op het gebied van personal beauty en health.

Meer foto’s van de 8ste Haagsche Secretaresseborrel en eerdere edities zijn uiteraard ook terug te vinden op onze Facebook pagina.

 

 

Stuur door