Foto’s: Yvonne Franken

De 9de editie van de Haagsche Secretaresseborrel vond plaats op donderdag 21 april 2018 op een zonovergoten namiddag in de Tweede Binnenhaven in Scheveningen. Maar liefst 400 secretaresses kwamen op Nationale Secretaressedag bijeen bij Encore by Simonis, om onder het genot van een hapje en drankje informeel kennis met elkaar te maken, ervaringen uit te wisselen en bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen in het secretaressevak.

Als geen ander weten directeur/oprichters Mirjam Slabbers en Hellen Dordregter-de Lange hoe het vak zich de afgelopen 9 jaar heeft ontwikkeld. Door de toenemende automatisering zijn diverse werkzaamheden uit het ‘traditionele takenpakket’ van een secretaresse verdwenen. Op de Haagsche Secretaresseborrel deelden zij hun visie en expertise met de aanwezigen. “De opkomst was overweldigend. Wij zagen veel secretaresses terug, wiens carrière we al jaren op de voet volgen. En waarvan sommigen zijn doorgegroeid naar functies als manager of projectleider. De afgelopen jaren heeft het secretaressevak een ontwikkeling doorgemaakt en wij verwachten dat deze ontwikkeling zich de komende jaren verder voortzet. We zijn erg blij dat we dit event al weer voor de negende keer hebben mogen organiseren, het zou eigenlijk elke dag Nationale Secretaressedag moeten zijn!” aldus Hellen en Mirjam.

Aan het einde van de avond werden onder de aanwezigen nog een aantal mooie prijzen verloot op het gebied van personal beauty en health.

Meer foto’s van de 9de Haagsche Secretaresseborrel en eerdere edities zijn uiteraard ook terug te vinden op onze Facebook pagina.

 

 

Stuur door