Posted on dec 11, 2018

Graag stel ik mezelf even voor, mijn naam is Monique Bluemink en alweer 13 jaar woonachtig in het Haagse. Mijn carrière is begonnen in de horeca en na 9 jaar heb ik de overstap gemaakt naar de functie van office manager. Bij mijn laatste werkgever ben ik doorgestroomd naar een meer administratieve rol, maar hierin miste ik heel erg het ondersteunen en met name de diversiteit die je als office manager hebt. Dat heeft mij uiteindelijk doen besluiten op zoek te gaan naar een functie waarin alles mogelijk is als je maar wilt en het liefst ook nog bij een organisatie die bij mij past. Bij Slabbers De Lange heb ik dit gevonden. In mijn vrije tijd sport ik graag en doe ik mee aan obstacle runs. Hier haal ik veel voldoening uit. Daarnaast spreek ik graag af met vriendinnen, houd ik van ontspannen, bezoek ik concerten en kijk graag films. Mocht je meer over mij willen weten schroom niet en stuur mij een bericht!

Stuur door