Hét secretaressebureau
Slabbers De Lange – hét secretaressebureau – is de vertrouwde naam voor office professionals binnen het bedrijfsleven en de overheid. Slabbers De Lange is dé specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling; het begeleiden, coachen en trainen van office professionals; en het begeleiden en uitvoeren van secretariaatscans en outplacement.

We richten ons op het beschikbaar stellen en begeleiden van office professionals (van junior tot senior assistent – receptioniste/gastvrouw en overig ondersteunend personeel) van mbo- tot hbo-niveau, voor zowel tijdelijke projecten als vaste functies.

We noemen onszelf specialisten, omdat we geloven dat office professionals pas écht excelleren als ze hun vak uitoefenen in een omgeving die aansluit bij hun persoonlijkheid en passie. Anders gezegd: office professionals, functieprofielen en cv’s vormen de basisingrediënten van ons werk, maar onze persoonlijke benadering maakt het grote onderscheid.

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met Slabbers De Lange?

  • Tailormade oplossing voor elke uitdaging;
  • Persoonlijke benadering door een ervaren en professioneel team;
  • Gericht op een specifieke groep arbeidskrachten, waardoor we precies weten hoe we deze groep op de meest –   efficiënte wijze kunnen bereiken, coachen en begeleiden;
  • Slabbers De Lange Flex is lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU), en heeft het SNA keurmerk.

We voeren ons vak met veel plezier uit. Dat is waarom we zo succesvol zijn en waarom cliënten met ons willen samenwerken.

Office professionals
Bij ons staat de ontwikkeling van jouw carrière centraal. Zo kunnen we je coachen in je huidige baan of begeleiden naar een nieuwe baan.

Onze persoonlijke benadering heeft als consequentie dat we niet werken met een standaard plan van aanpak. Samen met jou bespreken we de route en bepalen we wat de snelste weg is naar het gewenste resultaat. Een aanpak die al veel succesvolle samenwerking heeft opgeleverd.

Opdrachtgevers
Onze persoonlijke benadering heeft als consequentie dat we niet werken met een standaard plan van aanpak. Samen bespreken we de route en bepalen we wat de snelste weg is naar een goede invulling van de vacature (voor zowel tijdelijke projecten als vaste functies). Een aanpak die ons al veel trouwe relaties heeft opgeleverd.

We zijn u ook graag van dienst bij het trainen en coachen van uw office professionals. Of het begeleiden van uiteenlopende veranderprocessen bij bestaande secretariaten. Hiervoor hebben we de Slabbers De Lange Secretariaatscan ontwikkeld. Daarnaast kunnen we u ook terzijde staan wanneer u onverhoopt afscheid van een ondersteunend medewerker moet nemen.

Zoekt u een office professional en stelt u hoge eisen wanneer het gaat om advies, discretie en zorgvuldigheid? Of wilt u nadere informatie hebben over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we u meer dan we op onze site kunnen vermelden.

STUUR EEN E-MAIL

Stuur door