Arbeidsbemiddeling

We richten ons op het beschikbaar stellen van office professionals (van junior tot senior assistent; receptioniste/gastvrouw en overig ondersteunend personeel) van mbo- tot hbo-niveau, arbeidsbemiddeling voor zowel tijdelijke projecten als vaste functies. Slabbers De Lange Flex is lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU), en heeft het SNA keurmerk.

Werkwijze
Onze persoonlijke benadering op het gebied van arbeidsbemiddeling betekent dat we niet werken met een standaard plan van aanpak. Samen bespreken we de route en bepalen we wat de snelste weg is naar de meest doeltreffende oplossing voor iedere situatie. Functieprofielen en cv’s vormen de basisingrediënten van ons werk, maar onze persoonlijke benadering in het vak vormt het grote onderscheid. We zijn specialisten, en we geloven dat office professionals pas excelleren als ze hun vak kunnen uitoefenen in een omgeving die aansluit bij hun persoonlijkheid en passie. Deze onderscheidende werkwijze heeft ons vele succesvolle bemiddelingen en trouwe relaties opgeleverd.

SDL Office Professional
Slabbers De Lange beschikt over een pool van ervaren professionals, de SDL Office Professional. Deze allround assistenten werken vanuit een vaste verbintenis met Slabbers De Lange en kunnen direct worden ingezet voor diverse korte- en/of langetermijnprojecten op elk niveau. De SDL Office Professionals weten van wanten en zorgen voor stabiliteit en rust in uw organisatie. Ze kunnen worden ingezet bij vakanties, ziekte, topdrukte en/of speciale projecten.

Wat zijn de voordelen van samenwerking met Slabbers De Lange?

  • Tailormade oplossing voor elke uitdaging;
  • Persoonlijke benadering door een ervaren en professioneel team;
  • Uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding plus een scherpe tariefstelling;
  • Gericht op een specifieke groep arbeidskrachten, waardoor we precies weten hoe we deze groep op de meest efficiënte wijze kunnen bereiken, coachen en begeleiden.

We voeren ons vak met veel plezier uit! Dat is waarom we zo succesvol zijn en waarom cliënten met ons willen samenwerken.

Stelt u hoge eisen wanneer het gaat om advies, discretie en zorgvuldigheid in relatie tot arbeidsbemiddeling? Neem dan gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we meer dan we op deze pagina kunnen vermelden.

 

Stuur door