Arbeidsbemiddeling van officeprofessionals van junior tot zeer ervaren assistent en van MBO- tot HBO-niveau. Dit zijn secretaresses, receptionistes, gastvrouwen en overig ondersteunend personeel. Arbeidsbemiddeling voor zowel tijdelijke projecten als vaste functies. Slabbers De Lange Flex is lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en heeft het SNA keurmerk.

Persoonlijke benadering
Functieprofielen en cv’s vormen de basisingrediënten van ons werk, maar onze persoonlijke benadering op het gebied van arbeidsbemiddeling vormt het grote onderscheid. Samen met u bepalen we hoe we zo doeltreffend mogelijk tot een oplossing kunnen komen. Daarbij  geloven we dat officeprofessionals pas optimaal excelleren als zij in een omgeving werken die goed bij hen past. Onze onderscheidende werkwijze heeft ons vele succesvolle bemiddelingen en langdurige relaties opgeleverd.

De Slabbers de Lange Office Professional
Wij beschikken over een pool van ervaren professionals die een vaste verbintenis met ons hebben. Deze Slabbers de Lange Office Professionals kunnen direct worden ingezet voor diverse korte- of langetermijnprojecten. De Slabbers de Lange Office Professionals verzetten dagelijks een hoop werk en kunnen direct met extra ondersteuning zorgen voor stabiliteit en rust in uw organisatie. Ze worden veelal ingezet bij vakanties, ziekte, topdrukte en speciale projecten die om extra ondersteuning vragen.

Arbeidsbemiddeling door Slabbers De Lange
  • Arbeidsbemiddeling zonder standaard aanpak, maar een aanpak die werkt;
  • U werkt samen met een zeer ervaren en professioneel team;
  • Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen een scherpe tariefstelling;
  • Focus op de groep officeprofessionals en assistenten;
  • Groot netwerk van professionals;
  • Op de meest efficiënte wijze deze professionals bereiken, coachen en begeleiden.

We hebben veel passie en plezier voor ons vak en we zijn ervan overtuigd dat we daarom succesvol zijn. Naast de kwaliteit van onze kandidaten en dienstverlening kiezen cliënten daarom voor een samenwerking met Slabbers De Lange.

Stelt u hoge eisen wanneer het gaat om advies, discretie en zorgvuldigheid in relatie tot arbeidsbemiddeling? Neem dan  contact met ons op.

Stuur door