Wanneer een office professional voor outplacement in aanmerking komt, is dat vaak gekoppeld aan het feit dat hij of zij de huidige werkkring moet verlaten. Voor sommigen is dit een grote schok en steken soms pijnlijke emoties de kop op.

Het is daarom zaak dat de office professional het vizier op de toekomst richt. Slabbers De Lange helpt bij het in goede banen leiden van dit proces. Hoe dit traject eruit ziet, verschilt per situatie. Het kan echter ook zijn dat de office professional behoefte heeft aan een reflectiemoment. Zich de vraag stelt: “Hoe wil ik de komende jaren invulling geven aan mijn carrière?”. Voor deze groep kan het eerste deel van het Slabbers De Lange Outplacement traject uitkomst bieden.

Iedereen heeft belang bij een professioneel, efficiënt en resultaatgericht outplacement traject. Het gezamenlijke doel is het begeleiden van de office professional naar een nieuwe, passende functie. Slabbers De Lange verzorgt outplacement trajecten voor diverse cliënten en werkt op basis van het SDL-stappenplan. Het doel hiervan is dat voor de office professional zo spoedig mogelijk een nieuwe en passende functie wordt gevonden.

Slabbers De Lange heeft vele office professionals bemiddeld naar een nieuwe functie. Hierdoor zijn we gespecialiseerd in het vinden, binden en begeleiden van office professionals. Daarnaast helpen we deze professionals graag bij het opstellen van hun curriculum vitae, bij solliciteren, solliciteren via social media, sollicitatiegesprek, salarisonderhandelingen, de nieuwe werkplek, het Nieuwe Werken enzovoort.

Wilt u van gedachten wisselen met een partij die als geen ander de wensen en behoeften van iedere individuele office professional weet te vertegenwoordigen in een outplacement traject? Neem dan gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we meer dan we op deze pagina kunnen vermelden.

 

 

Stuur door