Slabbers De Lange heeft met een ware professionaliseringsslag diverse secretariaten begeleid bij veranderprocessen met de Slabbers De Lange Secretariaatscan. Door onze jarenlange ervaring zijn we de juiste partij om te beoordelen wat nodig is om secretaresses optimaal te laten functioneren. Hierbij staat ‘de office professional’ voor ons altijd op de eerste plaats, gevolgd door ‘de productiviteit’. We zijn van mening dat de productiviteit van de office professional alleen kan toenemen door passie en plezier bij het uitoefenen van zijn of haar vak.

Wanneer kiest u voor Slabbers De Lange Secretariaatscan?
U kiest voor de SDL-Secretariaatscan wanneer u constateert of vermoedt dat de output en/of samenwerking van uw secretariaat (of individuele ondersteuner) niet optimaal is of kan worden vergroot. Met de SDL-Secretariaatscan worden werkprocessen bij de secretaresses zichtbaar gemaakt, geanalyseerd en geoptimaliseerd.

De SDL-Secretariaatsscan helpt het functioneren van het secretariaat verder te optimaliseren. Het brengt de kwaliteiten en verbeterpunten van de office professional(s) in kaart. Bij het inventariseren van de werkwijze van de office professional(s) wordt niet alleen gekeken naar de efficiëntie en effectiviteit van de werkprocessen, maar bijvoorbeeld ook naar de innerlijke processen (gedrag, instelling, werkhouding) en competenties die bepalen of de individuele office professional goed functioneert.

Wilt u het optimale uit uw secretariaat halen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van de SDL-Secretariaatscan? Neem dan gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we meer dan we op deze pagina kunnen vermelden.

 

Stuur door