Slabbers De Lange biedt tailormade trainingen ‘on the job’ aan, speciaal afgestemd op de wensen van de office professional(s) en de organisatie. Veelal ontwikkelen we ook in overleg een speciale training waarbij specifieke onderwerpen kunnen worden belicht. We bieden deze aan voor een specifieke doelgroep: office professionals (van junior tot senior secretaresses, office managers, receptionistes en gastvrouwen) – van mbo tot hbo denk- en werkniveau.

Onze trainingen zijn vakinhoudelijk, actueel en zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan computergerichte-, secretariële-, talent- en talentrainingen. Een training of workshop kan variëren van één tot enkele dagdelen en wordt gegeven op individuele basis dan wel in groepsverband.

Omdat we zélf als office professionals hebben gewerkt, weten we hoe belangrijk het is dat een training aansluit bij de wensen en behoeften van de office professional, maar ook bij die van de organisatie.

Een greep uit ons brede aanbod:

  • Diverse taaltrainingen: Nederlands (onder andere nieuwe spelling, schrijven van zakelijke brieven), zakelijk Engels of zakelijk Duits (van beginner tot gevorderde);
  • Diverse Microsoft Office gerelateerde trainingen: Outlook, PowerPoint, Excel en Word;
  • Diverse secretariële trainingen: notuleren met de tablet, laptop of ‘klassiek’, het organiseren van een event, social media, de servicegerichte en representatieve receptioniste en de daadkrachtige assistent.

Wilt u weten welke trainingen we nog meer verzorgen voor office professionals of wilt u meer weten over ons tailormade trainingsaanbod? Neem dan gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we meer dan we op deze pagina kunnen vermelden.

 

Stuur door