Ik zoek een secretaresse

Recruitment

Slabbers De Lange – The Assistant Company is dé partij om in te schakelen voor de werving en selectie van secretaresses.

Of het nu gaat om een tijdelijke functie, project of een vaste invulling van de baan, wij zijn het werving en selectiebureau voor secretaresses om je hierbij te helpen. Door onze jarenlange ervaring binnen de arbeidsbemiddelingsbranche van secretaresses en managementassistenten durven we onszelf gerust dé specialist te noemen op het gebied van werving en selectie van secretaresses.

We verzorgden de werving en selectie van secretaresses en managementassistenten van junior (high potential) tot senior, van mbo tot academisch werk- en denkniveau, voor zowel tijdelijke projecten als vaste functies. Of je nu op zoek bent naar een directiesecretaresse, een personal assistant, secretaresse, officemanager, managementassistent, receptionist of projectmedewerker, wij verzorgen de juiste match.

We geloven dat secretaresses pas écht excelleren als ze hun vak uitoefenen in een omgeving die aansluit bij hun persoonlijkheid en passie. Het is ons specialisme voor elke organisatie, manager, team en/of directeur de juiste secretaresse te vinden. Een professional die matcht qua kennis, kunde, ervaring, achtergrond en persoonlijkheid. Zelf zeggen we altijd: “Professionals, functie-profielen én cv’s vormen de basisingrediënten van onze aanpak. Maar door ons uitgebreide intakegesprek, met zowel opdrachtgever als professional, en onze intensieve begeleiding tijdens en na de selectieprocedure maken we het verschil!”

Voordelen samenwerking met Slabbers De Lange

Een samenwerking met Slabbers De Lange levert je vele voordelen op, waaronder:

 • Juiste match – We werven en selecteren enkel secretaresses en managementassistenten waarin we zelf geloven! Dus je spreekt altijd kandidaten die aansluiten bij jouw wensen. Zo maken we het verschil.
 • Maatwerk – We gaan altijd op zoek naar de oplossing die het beste aansluit op jouw specifieke behoefte. Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht, project, virtual assistant of een vaste baan, geen uitdaging gaat ons te ver.
 • Kwaliteit en Zekerheid – We voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie omdat we lid zijn van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). We worden periodiek gecontroleerd waardoor we het SNA-keurmerk mogen voeren. We werken op basis van de NVP Sollicitatie Code en hanteren de NBBU-antidiscriminatiebeleid.
 • Consultant – Je hebt altijd contact met je vaste Slabbers De Lange consultant. Deze kent het ondersteunende vak en is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling en de NBBU-cao. Kortom een ervaren recruiter.
 • Kennis van het vak – Omdat we zélf als secretaresse hebben gewerkt, weten we wat het vak inhoudt. En hoe belangrijk het is dat een baan aansluit op de wensen en behoeften van de professional, maar ook bij die van de organisatie.
 • Snelheid – We beschikken over de Slabbers De Lange Professional pool assistenten die per direct inzetbaar zijn voor zowel kortlopende als langdurige projecten.

Aanstellingsvormen

Slabbers De Lange bemiddelt secretaresses op basis van:

 • uitzenden
 • detacheren
 • werving en selectie

Persoonlijke kennismaking en bespreken wensen

Een traject starten we altijd met een persoonlijke kennismaking met jou. Tijdens dit gesprek bespreken we uitgebreid de wensen met betrekking tot de inhoud van de functie, de persoonlijkheid van de nieuwe collega, het selectieproces, afname van eventuele testen, de planning en de aanstellingsvorm. Door het gesprek en het bespreken van jullie wensen, leren we de organisatie en manager goed kennen. Hierdoor kunnen we in onze selectie het verschil maken en zorgen dat je in gesprek komt met de juiste kandidaat. Op basis van de kennismaking en jouw wensen stellen we het SDL-functieprofiel op en start de wervingsprocedure.

Werving- en selectieprocedure

 • Kennismaken met en inventariseren van de wensen van de organisatie, manager, directeur en/of team met betrekking tot de nieuwe ondersteunende collega(‘s).
 • Opstellen van het SDL-functieprofiel.
 • Werven van kandidaten middels de Slabbers De Lange website, diverse vacaturebanken, social media en het SDL-netwerk op basis van het SDL-functieprofiel.
 • Het afnemen van intensieve intakegesprekken met de kandidaten met als doel de geschikte kandidaat voor de vacature te selecteren.
 • Optioneel diverse tests.
 • Voorleggen cv selectie kandidaten.
 • Sollicitatiegesprekken bij de opdrachtgever.
 • Optioneel assessments.

Test of assessment

Optioneel kun je kiezen om een (taal)test of assessment onderdeel uit te laten maken van het wervings- en selectietraject. Op onze assessmentpagina lees je meer voor over de diverse tools die Slabbers De Lange speciaal hiervoor heeft laten ontwikkelen. Uiteraard zullen wij je hier meer over vertellen tijdens het kennismakingsgesprek. Al naar gelang het traject kunnen tests en/of assessments worden afgenomen voorafgaand, tijdens of ter afsluiting van de selectieprocedure.

We hebben veel passie en plezier in ons vak en we zijn ervan overtuigd dat we daarom succesvol zijn en ook jouw organisatie kunnen helpen met het vinden van de juiste professional(s). Naast de kwaliteit van onze kandidaten en dienstverlening een belangrijke reden voor opdrachtgevers om te kiezen voor een samenwerking met Slabbers De Lange bij het invullen van openstaande vacatures.

Offerte

Hecht je waarde aan doordacht advies, gedegen vakkennis, discretie en zorgvuldigheid? Dan helpen wij je graag verder. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Share This