Haagsche Secretaresseborrel

De Haagsche Secretaresseborrel, een begrip onder assistenten!

Ter ere van Nationale Secretaressedag organiseert Slabbers De Lange jaarlijks, op de derde donderdag van april, de Haagsche Secretaresseborrel. Op deze dag worden ondersteuners extra in het zonnetje gezet en staan we stil bij de toegevoegde waarde van assistenten voor een organisatie. Tijdens dit jaarlijks terugkerende informatieve, sociale en netwerk-evenement vieren we samen met onze assistenten en onze opdrachtgevers Secretaressedag. Op een schitterende Haagse locatie is er tijd om kennis met elkaar te maken, je te laten informeren over de laatste ontwikkelingen in het vak, ervaringen uit te wisselen en bij te praten. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Foto’s

De 9de editie van de Haagsche Secretaresseborrel vond plaats op donderdag 21 april 2018 op een zonovergoten namiddag in de Tweede Binnenhaven in Scheveningen. Maar liefst 400 assistenten kwamen op Nationale Secretaressedag bijeen bij Encore by Simonis, om onder het genot van een hapje en drankje informeel kennis met elkaar te maken, ervaringen uit te wisselen en bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen in het secretaressevak.

Als geen ander weten directeur/oprichters Mirjam Slabbers en Hellen Dordregter-de Lange hoe het vak zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Door de toenemende automatisering zijn diverse werkzaamheden uit het ‘traditionele takenpakket’ van een secretaresse verdwenen. Op de Haagsche Secretaresse-borrel deelden zij hun visie en expertise met de aanwezigen. De opkomst was overweldigend.

“Wij zagen veel secretaresses terug, wiens carrière we al jaren op de voet volgen. En waarvan sommigen zijn doorgegroeid naar functies als manager of projectleider. De afgelopen jaren heeft het secretaressevak een ontwikkeling doorgemaakt en wij verwachten dat deze ontwikkeling zich de komende jaren verder voortzet. We zijn erg blij dat we dit event voor de 9de keer hebben mogen organiseren, het zou iedere dag Nationale Secretaressedag moeten zijn!” aldus Hellen en Mirjam.

Aan het einde van de avond werd onder de aanwezigen nog een aantal mooie prijzen verloot op het gebied van personal beauty en health.

Meer foto’s van de 9de Haagsche Secretaresseborrel en eerdere edities zijn uiteraard ook terug te vinden op onze Facebook pagina.

Partners

Naast al onze trouwe office professionals en relaties voor hun aanwezigheid bedanken we 4Meetings & Events exclusieve vergaderlocaties, A-Way Events & Wellness, Babassu dé ultieme beautybeleving, Boosty thoughtful food, Cosy Cosas passie voor sfeer en gezelligheid, Encore by Simonis, De HofgalerieHolland Casino scheveningen, ICC PITLO autopoetsbedrijf, Team INTRO  uitzendbureau, Jackelin Frank distinctive beauty treatments, Jacobus Toet relatiegeschenken, Kleur Werkt! imageconsultant,

LivePT personal en groepstraining, by LouLou accessoires voor vrouwen, Mindful AcademyPerfect Silhouette Injectables, Rob Peetoom hairdressing and beauty salons, Securitas security en bezoekbeleving, SnowWorldTony Tetro stijl, kwaliteit en society, the Wax Bar specialist in waxen, WTC The Hague Business Center en Yvonne Franken fotografie voor het mede mogelijk maken van De Haagsche Secretaresseborrel 2018.

Sponsorboard HSB 2018
Share This