Haagsche Secretaresseborrel

De Haagsche Secretaresseborrel, een begrip onder assistenten!

Ter ere van Nationale Secretaressedag organiseert Slabbers De Lange jaarlijks, op de derde donderdag van april, de Haagsche Secretaresseborrel. Op deze dag worden ondersteuners extra in het zonnetje gezet en staan we stil bij de toegevoegde waarde van assistenten voor een organisatie. Tijdens dit jaarlijks terugkerende informatieve, sociale en netwerk-evenement vieren we samen met onze assistenten en onze opdrachtgevers Secretaressedag. Op een schitterende Haagse locatie is er tijd om kennis met elkaar te maken, je te laten informeren over de laatste ontwikkelingen in het vak, ervaringen uit te wisselen en bij te praten. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Foto’s

Op donderdag 20 april 2023 vond de jubileumeditie van De Haagsche Secretaresseborrel plaats bij Burrata aan de Kortenaerkade in het centrum van Den Haag. Na drie jaar gedwongen afwezigheid vanwege corona wisten opnieuw ruim 350 secretaresses de weg te vinden naar de grootste secretaresseborrel van Nederland.

In een feestelijke ambiance hebben we Nationale Secretaressedag gevierd en onze gasten geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in het secretaresse vak. “Het takenpakket van de secretaresse is sterk veranderd mede door het hybridewerken (wat na corona een spurt heeft gemaakt). Dit betekent dat ‘de telefoon opnemen en post afhandelen’ plaats heeft gemaakt voor een geheel vernieuwde manier van werken. De secretaresse is meer een interne manager geworden die náást de manager opereert en veel inhoudelijker bezig is. We zijn erg blij dat we dit event voor de tiende keer hebben mogen organiseren, het zou iedere dag Nationale Secretaressedag moeten zijn!”, vertelden Mirjam en Hellen in hun toespraak.

Wie ooit de Haagsche Secretaresseborrel bezocht, weet dat onze gasten niet met lege handen naar huis gaan. Aan het einde van de avond werden onder de aanwezigen nog een aantal mooie prijzen verloot waaronder een portret van Doutzen Kroes van de Haagse kunstenaar Eric Dordregter.

Meer foto’s van de feestelijke jubileumeditie van de Haagsche Secretaresseborrel en alle voorgaande edities zijn ook terug te vinden op onze Facebook pagina.

Sponsoren

We bedanken niet alleen onze trouwe assistenten en relaties voor hun aanwezigheid maar vooral ook onze sponsoren Bodytec Voorburg, Burrata Kortenaerkade, Canon Nederland, Complimentenmeisjes, kunstenaar Eric Dordregter, D&K Kappers, ‘t Feesthuis ballondecoraties, FFME. bussinessbags voor vrouwen, Fietskratje.com by Color Works, Ga Den Haag groepsarrangementen, GUESS, Team Intro uitzendbureau,

Jackelin Frank distinctive beauty treatments, Jur Personal Styling, LEVEN! Magazine Den Haag, LIVEPT Personal Fitness Club, Mijn Yoga Studio, Montél Leiderdorp, Perfect Silhouette injectables, René Delnaaij fotografie en Van der Valk Hotel  Wassenaar – Den Haag voor het mede mogelijk maken van de jubileumeditie van De Haagsche Secretaresseborrel 2023.

Sponsorboard HSB 2018
Share This