SDL Academy

Slabbers De Lange Academy

De Slabbers De Lange Academy ontwikkelt en organiseert coachingstrajecten en trainingen voor junior en senior secretaresses.

 

Zoek jij een energieke en praktische training op het gebied van management support, effectief taalgebruik, solliciteren of computer skills? Een training waarvan je het geleerde meteen in de praktijk kunt toepassen? De Slabbers De Lange Academy ontwikkelt en organiseert op maat gemaakte trainingen en coachingstrajecten voor zowel junior al senior secretaresses, management assistenten en personal assistants.

Kenmerkend voor onze trainingen en coachingstrajecten is dat ze praktisch en praktijkgericht zijn. En dat de SDL-trainers al jaar en dag voor en met secretaresses samenwerken. Door hun jarenlange ervaring kennen ze het ondersteunende vak door en door. Daardoor hebben ze goed inzicht in de kwaliteiten, successen, valkuilen en patronen van secretaresses. Al deze inzichten en kennis hebben ze ingezet tijdens het ontwikkelen van onze trainingsmodules op mbo- en hbo-niveau.

Aanbod SDL Academy

Onze coaching en training voor secretaresses bestaat uit bijeenkomsten, praktijkopdrachten, onlinetrainingen en praktische tools waar je energie van krijgt! ‘Plezier’ staat voorop in de filosofie van de SDL Academy. We zijn namelijk van mening dat plezier doet werken!

SDL Coaching

De vier pijlers van ons coachingstraject zijn: leren, begrijpen, toepassen en ervaren. Coaching is geschikt voor zowel junior als senior secretaresses die hun skills verder wil verbeteren.

SDL Trainingen

Al onze trainingen zijn altijd vakinhoudelijk, actueel en gericht op persoonlijke ontwikkeling. Een traject wordt altijd afgesloten met een SDL Academy Certificaat op mbo- of hbo-niveau.

Share This