SDL Academy

Slabbers De Lange Academy

De SDL Academy ontwikkelt en organiseert coachingstrajecten en trainingen voor de startende tot zeer allround, ervaren assistenten.

 

Zoek jij een energieke en praktische training op het gebied van support, taal, solliciteren of computer skills? Een training waarvan je het geleerde meteen in de praktijk kunt toepassen? De Slabbers De Lange Academy ontwikkelt en organiseert trainingen en coachingstrajecten voor de startende tot zeer allround, ervaren assistenten.

Kenmerkend voor onze trainingen en coachingstrajecten is dat ze praktisch en praktijkgericht zijn. En dat de SDL-trainers al jaar en dag voor en met secretaresses samenwerken. Door hun jarenlange ervaring kennen ze het ondersteunende vak door en door. Ook hebben ze goed inzicht in de kwaliteiten, de successen, de valkuilen en patronen van ondersteuners. Deze inzichten en kennis hebben ze ingezet tijdens het ontwikkelen van onze trainingsmodules op mbo- en hbo-niveau.

Keuze aanbod SDL Academy

Onze aanpak bestaat niet alleen uit bijeenkomsten, maar ook uit praktijkopdrachten, onlinetrainingen en praktische tools waar je energie van krijgt! ‘Plezier’ staat voorop in de filosofie van de SDL Academy, aangezien we van mening zijn dat plezier doet werken!

SDL Coaching

De pijlers van ons coachingstraject zijn: leren, begrijpen, toepassen en ervaren. Coaching is geschikt voor zowel de ervaren als de startende ondersteuner die zijn of haar skills verder wil verbeteren.

SDL Trainingen

Al onze trainingen zijn altijd vakinhoudelijk, actueel en gericht op persoonlijke ontwikkeling. Een traject wordt altijd afgesloten met een SDL Academy Certificaat op mbo- of hbo-niveau.

Share This