SDL Academy

Slabbers De Lange Academy

De Slabbers De Lange Academy ontwikkelt en organiseert coaching en trainingen voor secretaresses, management assistenten en personal assistants.

Vroeger haalde een secretaresse koffie en maakte kopieën. Tegenwoordig is een secretaresse de spil in de organisatie. Het takenpakket van secretaresses, management assistenten en personal assistants wordt steeds uitgebreider. Er wordt steeds meer van je verwacht. Hoe zorg je ervoor dat je kennis up to date blijft? Daarom hebben wij via de Slabbers De Lange Academy speciale trainingen en cursussen voor secretaresses. Denk hierbij aan energieke en praktische training op het gebied van time management, effectief taalgebruik, solliciteren en computer skills.

Kenmerkend voor onze coaching en training voor secretaresses is dat ze praktisch en praktijkgericht zijn. Uniek is dat alle SDL-trainers al sinds jaar en dag voor en met secretaresses samenwerken. Door hun jarenlange ervaring kennen zij het secretaressevak door en door. Daardoor hebben ze goed inzicht in de kwaliteiten, successen, valkuilen en patronen van secretaresses. Al deze inzichten en kennis hebben ze ingezet tijdens het ontwikkelen van onze trainingsmodules op mbo- en hbo-niveau.

Aanbod Slabbers De Lange Academy

Onze aanpak voor de coaching en training van secretaresses bestaat uit bijeenkomsten, praktijkopdrachten, onlinetrainingen en praktische tools waar je energie van krijgt! Plezier staat voorop in de filosofie van de SDL Academy. We zijn namelijk van mening dat plezier doet werken!

SDL Coaching

De vier pijlers van ons coachingstraject zijn: leren, begrijpen, toepassen en ervaren. Coaching is geschikt voor zowel junior als senior secretaresses die hun skills verder wil verbeteren.

SDL Trainingen

Al onze trainingen zijn altijd vakinhoudelijk, actueel en gericht op persoonlijke ontwikkeling. Een traject wordt altijd afgesloten met een SDL Academy Certificaat op mbo- of hbo-niveau.

Share This