Over ons

Slabbers De Lange – The Assistant Company

Al meer dan 10 jaar dé specialist in het bemiddelen, trainen en coachen van secretaresses, management assistenten en personal assistants.

Graag stellen wij ons aan je voor: Slabbers De Lange – The Assistant Company. Al meer dan een decennium de vertrouwde naam voor secretaresses en werk-gevers in het bedrijfsleven en de overheid in de Randstad. Wij zijn dé specialist op het gebied van werving en selectie van secretaresses op ieder niveau. Onze consultants zijn deskundig en enthousiast en kennen het secretaressevak door en door. Wij hebben namelijk zelf als secretaresse gewerkt. Net als jij weten wij dat een goed secretariaat de spil is in de organisatie.

Slabbers De Lange bemiddelt zowel voor tijdelijke als vaste banen op mbo-, hbo- en wo-niveau. Dit kan op:

  • Werving en Selectie-basis;
  • Uitzenden en Detacheren.

Kenmerken van een goed functionerend secretariaat

Een goed functionerend secretariaat kenmerkt zich door de juiste mensen op de juiste plek. Professionele management assistenten, managementondersteuners en secretaresses die met plezier hun werk doen. Van wie kennis, kunde en persoonlijkheid samengaan met de organisatie. En met een goede organisatie van het secretariaat waarin aandacht is voor werkprocessen, werkverhoudingen en functieprofielen.

Werken via secretaressebureau Slabbers De Lange

Slabbers De Lange staat voor ervaring, kennis van zaken en persoonlijke benadering. Onze expertise gaat verder dan het matchen van secretaresses aan organisaties. Dat is onze meerwaarde ten opzichte van een regulier secretaresse bureau.

Als je via ons aan de slag gaat, ontvang je intensieve begeleiding tijdens en ná de selectieprocedure. Onze ervaring in de werving en selectie van secretaresses heeft ons geleerd hoe belangrijk het is dat een nieuwe baan, een nieuwe collega, verandertraject, coaching of training aansluit bij de wensen en behoeften van zowel de secretaresse als de organisatie.

Onze kennis, ervaring en benadering zie je terug in onze aanpak. Wij werken niet met standaardplannen. Wij leveren maatwerk voor iedere vraag van iedere organisatie. Samen bepalen we de beste weg naar een goed secretariaat, met doeltreffende oplossingen voor jouw vraagstukken. Een aanpak die ons al veel contente en trouwe relaties heeft opgeleverd.

Bekijk alle openstaande vacatures voor secretaresses, management assistenten en personal assistants. Onze diensten bestaan uit recruitment van o.a. secretaresses, advies en de Slabbers De Lange Academy. Als je graag jouw situatie wil bespreken, neem contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer dan we op onze site kunnen vermelden.

Het team van Slabbers De Lange

Mirjam Slabbers

Startte haar carrière als secretaresse bij een accountantskantoor. Ze behaalde vervolgens haar managementassistent- en secretaresse-opleiding. Na zeven jaar als secretaresse te hebben gewerkt is Mirjam bij een uitzendbureau terechtgekomen dat is gespecialiseerd in management ondersteunend perso-neel. Sinds 2009 geeft ze samen met haar compagnon Hellen Dordregter-de Lange invulling aan haar grote droom: Slabbers De Lange, the assistant company.

Waarom Slabbers De Lange? “Omdat niets zo’n goed gevoel geeft als het helpen van mensen bij de volgende stap in hun carrière. En opdracht-gevers  te helpen bij de invulling van de vacature. En, last but not least, het blijven volgen van assistenten in hun carrière.”

Hellen Dordregter-de Lange


Hellen koos ervoor om het afronden van haar secretariële opleiding een aantal jaar in de Amsterdamse reclamebranchete werken. Vervolgens rolde ze de uitzendbranche voor management ondersteunend perso-neel in en dit was liefde op het eerste gezicht. Sinds 2009 geeft ze samen met haar compagnon Mirjam Slabbers invulling aan haar grote droom: Slabbers De Lange, the assistant company.

Waarom Slabbers De Lange? “Ik word er blij van wanneer een assistent vertelt dat ze dankzij ons de ontwikkeling heeft doorgemaakt in haar carrière of loopbaan die ze ambieert. Een groter compliment kun je naar mijn idee niet krijgen.”

 

Martine Visser

Naast de SDL Secretariaatscan en SDL Functiescan verzorgt Martine tal van zeer uiteenlopende coachings- en begeleidingstrajecten. Ze heeft ruime ervaring in advisering en begeleiding van complexe verandertrajecten van secretariaten.

Martine: “Ik verzorg samen met mijn team de trajecten met een objectieve en praktische blik. Zo ben ik altijd op zoek naar de meest klantgerichte, efficiënte, resultaatgerichte werkwijze met daarin een respectvol oog voor het menselijk kapitaal.”

Ester Born

Ester is verantwoordelijk voor zowel de verloning als de administratie voor de detacheer- en uitzendkrachten van Slabbers De Lange.

Ester: “Ik word er blij van wanneer de administratieve zaken voor onze ondersteuners goed zijn geregeld. Daar maak ik me hard voor! Ik vind het belangrijk dat de inschrijving, de verloning en alle overige administratie goed zijn geregeld. Zijn er vragen? Stel ze gerust. Ik ben je graag van dienst!

 

Lisanne de Vrij

Lisanne is een sociaal- en organisatie-psycholoog met een voorliefde voor analyse en taal. Op verzoek leest en denkt zij mee over onder andere de rapporten van de verschillende scans.

Lisanne: “Ik vind het leuk om de resultaten te bespreken en welke antwoorden op de vragen van de opdrachtgever hieruit volgen. Inclusief hoe we deze kunnen vertalen in een beknopte rapportage met concreet advies!

 

Sam de hond

Hoewel Sam sinds 2017 de functie van hoofdbeveiliging heeft hebben wij onze bedenkingen bij deze titel. Je wordt door niemand zo vrolijk en kwispelend begroet als door Sam. Sam houdt van knuffels, lekker kriebelen en uitwaaien op het strand.

 

Share This