Recruitment

Recruitment

Al meer dan 10 jaar zijn we dé specialist in het bemiddelen, werven, selecteren en detacheren van secretaresses, management assistenten en personal assistants.

We geloven dat secretaresses en personal assistants pas écht excelleren als ze hun vak uitoefenen in een omgeving die aansluit bij hun persoonlijkheid en passie. Het is onze specialiteit om voor elke organisatie, manager of team de juiste personal assistant of secretaresse te vinden. Wij werven óók voor de directieprofessional die op zoek is naar een onmisbare rechterhand zoals een directiesecretaresse, management assistent of personal assistant. 

Wij zorgen voor de juiste match qua kennis, kunde, ervaring en persoonlijkheid. Zelf zeggen we: “Professionals, functieprofielen én cv’s vormen de basisingrediënten van ons werk. En door ons uitgebreide intakegesprek, met zowel opdrachtgever als secretaresse, en onze intensieve begeleiding tijdens en na de selectieprocedure maken we het absolute verschil!”

Wij recruiten,

werven, bemiddelen en begeleiden secretaresses van allerlei niveaus. Van junior (high potential) tot senior, van mbo tot academisch werk- en denkniveau, voor zowel tijdelijke projecten als vaste functies. Of we zoeken naar directiesecretaresses, executive assistants, juridisch secretaresses, junior of senior secretaresses, officemanagers, management assistenten, receptionisten, personal assistants of projectmedewerkers voor jouw organisatie of directie professional. Wie je ook zoekt, wij verzorgen de juiste match.

Zoek je een baan?

Zoek je werk als secretaresse, management assistent of personal assistant? Als secretaressebureau bemiddelt Slabbers De Lange junior en senior secretaresses in tijdelijke functies en banen met (uitzicht op) een contract. De secretaresses die werkzaam zijn voor ons werken vaak in de Randstad, o.a. in de regio’s Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, het Westland, Amsterdam, Schiphol en Utrecht.

Zoek je een secretaresse?

Door onze jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling durven we onszelf gerust de specialist te noemen op het gebied van werving en selectie van secretaresses, management assistenten en personal assistants. Of het nu gaat om een tijdelijke functie, project of een vaste invulling van de baan, wij zijn het werving en selectiebureau uit Den Haag voor de juiste match tussen opdrachtgever en personal assistant.

Share This