Recruitment

Recruitment

Al meer dan 10 jaar zijn we dé specialist in het bemiddelen, werven, selecteren en detacheren van secretaresses en (personal) assistants.

We geloven dat assistenten pas écht excelleren als ze hun vak uitoefenen in een omgeving die aansluit bij hun persoonlijkheid en passie. Het is ons specialisme voor elke organisatie, manager, team en/of directeur de juiste ondersteuner te vinden. Een professional die matcht qua kennis, kunde, ervaring, achtergrond en persoonlijkheid.

Zelf zeggen we: “Professionals, functieprofielen én cv’s vormen de basisingrediënten van ons werk. Maar door ons uitgebreide intakegesprek, met zowel opdrachtgever als professional, en onze intensieve begeleiding tijdens en na de selectieprocedure maken we het absolute verschil!”

Wij recruiten voor

We bemiddelen en begeleiden assistenten van junior (high potential) tot senior, van mbo tot academisch werk- en denkniveau, voor zowel tijdelijke projecten als vaste functies. Of zoeken naar directiesecretaresses, executive assistants, secretaresses, officemanagers, managementassistenten, receptionisten of projectmedewerkers voor uw organisatie. Wat je ook zoekt, wij verzorgen de juiste match.

Werkzoekenden

Slabbers De Lange bemiddelt office professionals in tijdelijke functies en banen met (uitzicht op) een contract. Zowel op fulltime- als parttimebasis. We zijn actrief in de randstad, onder andere in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Delft, Schiphol, Hoofddorp, Zoetermeer het Westland.

Werkgevers

Door onze jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling durven we onszelf gerust de specialist te noemen op het gebeid van werving en selectie van assistenten. Of het nu gaat om een tijdelijke functie, project of een vaste invulling van de baan, wij zijn het werving en selectiebureau om je hierbij te helpen.

Share This