Recruitment

Recruitment

Al meer dan 15 jaar zijn we dé specialist in het bemiddelen, werven, selecteren en detacheren van secretaresses, management assistenten en personal assistants.

We geloven dat secretaresses en personal assistants pas écht excelleren als ze hun vak uitoefenen in een omgeving die aansluit bij hun persoonlijkheid en passie. De werving en selectie van personal assistants is ons vak.

Het is onze expertise om voor elke organisatie, manager of team de juiste personal assistant of secretaresse te vinden. Wij werven óók voor de directieprofessional die op zoek is naar een onmisbare rechterhand zoals een personal assistant, directiesecretaresse of management assistent.

Wij zorgen voor de juiste match qua kennis, kunde, ervaring en persoonlijkheid. Zelf zeggen we altijd: “Professionals, cv’s én functieprofielen vormen de basisingrediënten van ons werk.

 

En door onze manier van werving en selectie van personal assistants maken wij het verschil.”

We trekken personal assistants en secretaresses aan door al onze vacatures te plaatsen op ons eigen vacatureoverzicht door gebruik te maken van andere vacaturesites (zoals o.a. Indeed), door onze social mediakanalen in te zetten (bijv. LinkedIn) én door potentiële kandidaten actief te benaderen.

Op deze manier vinden wij de beste match voor iedere vacature. Daarna volgt een uitgebreid intakegesprek en kan zowel de opdrachtgevers als de personal assistant rekenen op intensieve begeleiding van onze kant.

 Wij recruiten,

werven, bemiddelen en begeleiden secretaresses van junior tot senior, op mbo, hbo en WO werk- en denkniveau, voor zowel tijdelijke projecten als vaste functies. Of we zoeken naar directiesecretaresses, personal assistants, juridisch secretaresses, junior of senior secretaresses, officemanagers, management assistenten, receptionisten, virtual assistants of projectmedewerkers voor jouw organisatie of directie professional. Wie je ook zoekt, wij verzorgen de juiste match.

Zoek je een baan?

Zoek je werk als personal assistant, secretaresse of management assistent? Als secretaressebureau houden wij ons bezig met de werving en selectie van personal assistants. En hebben wij secretaressebanen op mbo, hbo en WO niveau voor tijdelijke opdrachten en banen met (uitzicht op) een vast contract. De secretaresses die werkzaam zijn voor ons werken vaak in de Randstad, o.a. in de regio’s Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, het Westland, Amsterdam, Schiphol en Utrecht.

Zoek je een secretaresse?

Door onze jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling durven we onszelf gerust dé specialist te noemen op het gebied van werving en selectie van personal assistants, management assistenten en secretaresses. Of het nu gaat om een tijdelijke functie, project of een vaste invulling van de baan, wij zijn het werving en selectiebureau voor personal assistants uit Den Haag voor de juiste match tussen opdrachtgever en personal assistant.

Share This