Slabbers De Lange Trainingen

SDL Trainingen

Onze trainingen voor secretaresses zijn praktisch en praktijkgericht doordat onze trainers door hun jarenlange ervaring het ondersteunende vak door en door kennen.

Zoek jij een energieke en praktische training op het gebied van management support, effectief taalgebruik, solliciteren of computer skills? Een training waarvan je het geleerde meteen in de praktijk kunt toepassen? De Slabbers De Lange Academy organiseert en ontwikkelt trainingen en trajecten voor junior en senior secretaresses, management assistenten en personal assistants.

Kenmerkend voor Slabbers De Lange trainingen is dat ze praktisch en praktijkgericht zijn. En dat onze trainers al jarenlang  voor en met secretaresses samenwerken. Door hun ervaring kennen ze het ondersteunende vak door en door. Ook hebben ze goed inzicht in de kwaliteiten, successen, valkuilen en patronen van de secretaresses. Deze inzichten en kennis hebben de SDL-trainers ingezet tijdens het ontwikkelen van onze trainingsmodules op mbo- en hbo-niveau. Een resultaat hiervan is onder meer dat de trainingen niet alleen bestaan uit bijeenkomsten, maar ook uit praktijkopdrachten, onlinetrainingen en praktische tools waar je energie van krijgt!

SDL Op maat gemaakte training voor secretaresses

Ook biedt de Slabbers De Lange Academy op maat gemaakte trainingen voor secretaresses on-the-job aan. Deze trainingen worden speciaal afgestemd op de wensen en behoeften van de deelnemers. We ontwikkelen de trainingen voor secretaresses op maat op basis van de vraag, het niveau en het aantal deelnemers. We bieden zowel individuele trainingen als trainingen in groepsverband aan.

Trainingen zijn altijd vakinhoudelijk, actueel en gericht op persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan computergerichte-, secretariële-, talen- en sollicitatietrainingen. Een training kan variëren van één tot enkele dagdelen, en kan individueel of in groepsverband worden gevolgd. Een trainingstraject wordt altijd afgesloten met een SDL Academy Certificaat op mbo- of hbo-niveau.

Share This