Slabbers De Lange Outplacement

SDL Outplacement

Professionele begeleiding en vakkundig advies bij de outplacement van een secretaresse maken het verschil.

Soms kom je als werkgever of medewerker tot de conclusie dat het tijd is voor een nieuwe stap. En kom je als secretaresse in aanmerking voor een outplacementtraject. Vaak is het zo dat hij of zij de huidige werkkring moet verlaten. Voor sommige secretaresses is dit een grote schok en steken er soms pijnlijke emoties de kop op. Goede begeleiding van de medewerker door een onafhankelijke partij is hierbij essentieel.

Slabbers De Lange biedt intensieve begeleiding en advies bij de outplacement van secretaresses en managementassistenten van alle niveaus. De ervaring leerde ons namelijk dat zij in deze situatie behoefte hebben aan specifieke begeleiding door een partij die het ondersteunende vak door en door kent. Een partij die actuele kennis heeft over de ontwikkelingen en behoeften in het ondersteunende vak.

De zeer ervaren Slabbers De Lange Outplacementspecialisten hebben ruime ervaring in het begeleiden van secretaresses, managementassistenten, officemanagers, personal assistants, executive assistants, directiesecretaresses en overige ondersteunende functies in een outplacementtraject.

Samen stemmen we het traject af op het doel, de achtergrond en de wensen en behoeften van de secretaresse. Zodat we altijd een traject creëren wat past bij de specifieke wensen!

Stappen SDL Outplacementtraject

Een SDL-outplacementtraject kent de volgende stappen:

  • Leren omgaan met het verlies van de baan en de vertrouwde werkomgeving.
  • Ervaren van de nieuwe, soms onzekere, situatie.
  • Vertrouwen opbouwen.
  • Het in kaart brengen van talenten en competenties.
  • Het op rij zetten van de wensen voor de nieuwe functie.
  • Stellen van doelen.
  • Intensieve begeleiding voorafgaand/tijdens het solliciteren.
  • Nazorg.

Op basis van de individuele behoeften stellen we een toegespitst plan van aanpak op.

Outplacement van secretaresses

De SLD Outplacementspecialist heeft vele professionals bemiddeld en begeleid naar een nieuwe baan. Hierdoor zijn we de specialist in het begeleiden van secretaresses in een outplacementtraject. Wij geloven in het bundelen van krachten. De SDL Outplacementspecialist werkt tijdens het traject nauw samen met Slabbers De Lange werving en selectie. Hierdoor worden de kansen op het vinden van de nieuwe baan vergroot.

Wil je van gedachten wisselen met een specialist die als geen ander de wensen en behoeften van iedere individuele professional weet te vertegenwoordigen in een outplacementtraject? Neem dan gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over onze unieke aanpak!

Offerteaanvraag Outplacementtraject

Hecht je waarde aan doordacht advies, gedegen vakkennis, discretie en zorgvuldigheid? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Share This