Ik zoek een secretaresse

Recruitment

Slabbers De Lange – The Assistant Company is dé partij om in te schakelen voor de werving en selectie van secretaresses.

Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht, project of een vaste invulling van de baan, wij zijn hét werving en selectiebureau voor secretaresses om je hierbij te helpen. Door onze jarenlange ervaring binnen de arbeidsbemiddelingsbranche van secretaresses en managementassistenten durven we onszelf gerust dé specialist te noemen op het gebied van werving en selectie van secretaresses.

We verzorgen de werving en selectie van junior tot senior secretaresses en managementassistenten. Op mbo-, hbo- en WO- niveau, voor zowel tijdelijke projecten als vaste functies. Of je nu op zoek bent naar een directiesecretaresse, een personal assistant, secretaresse, officemanager, managementassistent, receptionist of projectmedewerker, wij zorgen voor de juiste match.

We geloven dat secretaresses pas écht excelleren als ze hun vak uitoefenen in een omgeving die aansluit bij hun persoonlijkheid en passie. Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van secretaresses. Daardoor weten we voor elke organisatie, manager, team en/of directeur de juiste secretaresse te vinden. Een professional die matcht qua kennis, kunde, ervaring, achtergrond en persoonlijkheid. Zelf zeggen we altijd: “Professionals, functieprofielen én cv’s vormen de basisingrediënten van onze aanpak. Maar door ons uitgebreide intakegesprek, met zowel opdrachtgever als professional, en onze intensieve begeleiding tijdens en na de selectieprocedure maken we het verschil!”

Waarom werving en selectie van secretaresses via Slabbers De Lange?

De werving en selectie van secretaresses en samenwerking met secretaressebureau Slabbers De Lange – The Assistant Company levert je de volgende voordelen op:

Juiste match – We werven en selecteren alleen secretaresses en managementassistenten waarin we zelf geloven! Dus je spreekt altijd kandidaten die aansluiten bij jouw wensen. Zo maken we het verschil.

Maatwerk – We zoeken altijd naar de oplossing die het beste aansluit bij jouw specifieke behoefte. Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht, project, virtual assistant of een vaste baan, geen uitdaging gaat ons te ver.

Kwaliteit en Zekerheid – We voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie omdat we lid zijn van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). We worden periodiek gecontroleerd waardoor we het SNA-keurmerk mogen voeren. We werken op basis van de NVP Sollicitatie Code en hanteren de NBBU-antidiscriminatiebeleid.

Consultant – Je hebt altijd contact met je vaste Slabbers De Lange consultant. Deze kent het ondersteunende vak en is specialist op het gebied van werving en selectie van secretaresses en de NBBU-cao. Kortom een ervaren recruiter.

Vakkennis – Omdat we zélf als secretaresse hebben gewerkt, weten we wat het vak inhoudt. En hoe belangrijk het is dat een baan aansluit op de wensen en behoeften van de professional, maar ook bij die van de organisatie.

Snelheid – We beschikken over de Slabbers De Lange Professional pool assistenten die per direct inzetbaar zijn voor zowel kortlopende als langdurige projecten.

Recruitmentdiensten

Slabbers De Lange bemiddelt secretaresses op basis van:

  • uitzenden
  • detacheren
  • werving en selectie

Werkwijze Slabbers De Lange – The Assistant Company

De béste secretaresses voor de vacature
De beste secretaresses vind je door de werving & selectie uit te besteden aan secretaressebureau Slabbers De Lange – The Assistant Company! Wij hebben een groot netwerk met secretaresses, management assistenten en personal assistants op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Werving & Selectie via Slabbers De Langer is goedkoper dan het zelf doen
Waar begin je als je zelf gaat werven? Hoeveel uur besteed je wel niet aan het inventariseren van de nieuwe rol en het opstellen van het functieprofiel, het zoeken naar de juiste kandidaat(en), het lezen van de cv’s  en het maken van een selectie? Hoe vind je nou de béste kandidaat voor de functie die goed past bij de organisatie en team? Door de werving en selectie van secretaresses aan Slabbers De Lange uit te besteden, bespaar je jezelf tijd, moeite en geld. Wij ontzorgen je in het hele traject.

Slabbers De Lange zoekt, selecteert en vind dé beste kandidaat
Wij doorlopen zeer zorgvuldig de volgende stappen tijdens ons wervings-en selectieproces. Een traject starten we altijd met een uitgebreide, persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we de vacature, het team, de organisatie, de gewenste competenties en persoonlijkheid van de nieuwe collega en het selectieproces. Op deze manieren leren we de organisatie en manager goed kennen. Hierdoor maken we in onze selectie het verschil en zorgen we dat je in gesprek komt met de juiste kandidaat. Op basis van dit gesprek stellen we het SDL-functieprofiel op en start de wervingsprocedure.

Werving- en selectieprocedure nieuwe secretaresses

Wij stellen een functieprofiel op of herschrijven een bestaan functieprofiel.

We plaatsen de vacature op onze eigen website, op verschillende vacaturebanken zoals Indeed, op onze LinkedIn kanalen en verspreiden deze in ons netwerk. Natuurlijk leunen we niet achterover maar benaderen we zelf ook actief potentiële kandidaten. Vervolgens maken we een selectie van kandidaten. Deze kandidaten nodigen we uit voor een intakegesprek.

De geschikte kandidaten stellen we voor. Natuurlijk checken we ook de referenties van deze kandidaten. We streven er naar om meerdere cv’s voor te leggen.

Hierna volgt het sollicitatiegesprek vanuit jullie organisatie. Uiteraard ontvangen jullie van ons de motivatie, cv en referenties van ieder kandidaat.

Test of assessment

Optioneel kun je kiezen om een (taal)test of assessment onderdeel uit te laten maken van het wervings- en selectietraject. Op onze assessmentpagina lees je meer voor over de diverse tools die Slabbers De Lange speciaal hiervoor heeft laten ontwikkelen. Uiteraard zullen wij je hier meer over vertellen tijdens het kennismakingsgesprek. Al naar gelang het traject kunnen tests en/of assessments worden afgenomen voorafgaand, tijdens of ter afsluiting van de selectieprocedure.

We hebben veel passie en plezier in ons vak en we zijn ervan overtuigd dat we daarom succesvol zijn en ook jouw organisatie kunnen helpen met het vinden van de juiste professional(s). Naast de kwaliteit van onze kandidaten en dienstverlening een belangrijke reden voor opdrachtgevers om te kiezen voor een samenwerking met Slabbers De Lange bij het invullen van openstaande vacatures.

Offerte

Ben je op zoek naar een partij die de werving en selectie van secretaresses voor je kan oppakken? Wij kunnen je helpen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.

Share This