Microsoft Excel

Slabbers De Lange Training

Microsoft Excel

Deze training is vooral geschikt als je in relatief korte tijd veel vaardigheden wilt opdoen. Het programma wordt toegesneden op jouw persoonlijke leerbehoeften en het tempo.

Resultaat

Steeds vaker blijkt dat Excel onontbeerlijk is; snel data kopiëren in een werkblad, een werkblad netjes afdrukken, formules zichtbaar maken en meer van dit soort handigheidjes. In deze training leer je precies die zaken die afgestemd zijn op jouw dagelijkse werkzaamheden, zoals het efficiënt bijhouden van de kosten én presenteren in een projectgroep vergadering, spreadsheets zó opmaken dat ze écht in het oog springen, formules gebruiken zodat tijd wordt bespaard en fouten worden voorkomen en bestanden eenvoudig importeren of exporteren. Alles om nog slimmer en efficiënter te kunnen werken. In deze training wordt de nadruk gelegd op zaken die de effectiviteit en efficiency verhogen.

Programma

De training wordt aangeboden door de zeer ervaren SDL-trainer. Alle trajecten zijn uniek en worden toegespitst op de wensen en verwachtingen van de trainee en de organisatie. Voorafgaand aan een traject worden de doelstellingen bepaald. Deze staan centraal tijdens het traject.

Tijdens de training wordt naast het leggen van een theoretische basis, intensief gewerkt aan het verbeteren van je vaardigheden door praktijkgerichte oefeningen.

In company

Slabbers De Lange biedt de training ‘Microsoft Excel’ ook in company voor jouw organisatie aan.

Training werken met Excel voor personal assistants

Extra informatie over de training

Duur training

Minimaal 1 bijeenkomst, al naar gelang de doelstelling.

Deelnemers

Deze training is zowel individueel als in groepsverband te volgen.

Plaats en data

Deze training kan zowel live, als via video call of in combinatie worden gevolgd.

Geïnteresseerd?

Share This