Microsoft Word

Slabbers De Lange Training

Microsoft Word

De training Word is ontwikkeld voor de assistent die bekend is met Microsoft Word en die meer van de geavanceerde functies van Word wil weten, zoals het maken van formuliervelden, sjablonen, autotekstfragmenten, tabellen, secties en kolommen.

Resultaat

Aan het einde van deze training beheers je een groot gedeelte van de (geavanceerde) functies van Word – van het maken van allerlei documenten tot en met het vormgeven en publiceren. Het doel van de training is het bereiken van een expertniveau in Word. De training is eventueel uit te breiden met bijvoorbeeld het beveiligen van documenten en het maken en bewaken van huisstijlen. In deze training wordt de nadruk gelegd op zaken die de effectiviteit en efficiency verhogen.

Programma

De training wordt aangeboden door de zeer ervaren SDL-trainer. Alle trajecten zijn uniek en worden toegespitst op de wensen en verwachtingen van de trainee en de organisatie. Voorafgaand aan een traject worden de doelstellingen bepaald. Deze staan centraal tijdens het traject.

Tijdens de training wordt naast het leggen van een theoretische basis, intensief gewerkt aan het verbeteren van je vaardigheden door praktijkgerichte oefeningen.

In company

Slabbers De Lange biedt de training ‘Microsoft Word’ ook in company voor jouw organisatie aan.

Training werken met Word voor managementondersteuners

Extra informatie over de training

Duur training

Minimaal 1 dagdeel, al naar gelang de doelstelling.

Deelnemers

Deze training is zowel individueel als in groepsverband te volgen.

Plaats en data

Deze training kan zowel live, als via video call of in combinatie worden gevolgd.

Geïnteresseerd?

Share This