Microsoft Outlook

Slabbers De Lange Training

Microsoft Outlook

Je werkt al jaren met Outlook, je waant je een echte ‘Super User’, maar klopt dit wel? Speciaal voor jou, de dagelijkse gebruiker, hebben we een training ontwikkeld, waardoor je Outlook écht leert kennen.

In de praktijk ontbreekt het vaak aan tijd om allerlei zaken zelf uit te zoeken. Deze training biedt hierbij uitkomst!

Outlook biedt eindeloos veel mogelijkheden om het werk nóg efficiënter te laten verlopen. Bijvoorbeeld waar het gaat om het maken van standaard mailsjablonen, gevorderd agendagebruik, het gemakkelijker plannen van vergaderingen (agenda’s afstemmen), het beheer van mappen, het toepassen van regels om het mailverkeer efficiënt te laten verlopen, persoonlijke taken gebruiken enzovoort. Deze onderwerpen kunnen aan bod komen in een speciaal aangeboden training voor professionals.

Resultaat

In deze training wordt de nadruk gelegd op zaken die de effectiviteit en efficiency verhogen en het volgen van deze training zal je concreet tijd besparen.

Programma

De training wordt verzorgd door de zeer ervaren SDL-trainer. Deze praktische training is vooral geschikt voor de ondersteuner(s) die in een relatief korte tijd veel vaardigheden willen opdoen. Het programma wordt toegesneden op de persoonlijke leerbehoeften en het tempo van de cursist, waardoor het programma per training wisselend is. De trainee kan het programma vervolgens in zijn eigen tempo doorlopen.

Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats, zodat we de doelstellingen kunnen vaststellen. Deze trainingen zijn actueel, gericht op eigen gedrag en praktijkgerelateerd.

In company

Slabbers De Lange biedt de training ‘Microsoft Outlook’ ook in company voor jouw organisatie aan.

Training werken met Outlook voor secretaressess

Extra informatie over de training

Duur training

2 dagdelen, al naar gelang de doelstelling.

Deelnemers

Deze training is zowel individueel als in groepsverband te volgen.

Plaats en data

Deze training kan zowel live, als via video call of in combinatie worden gevolgd.

Geïnteresseerd?

Share This