Persoonlijke effectiviteit

Slabbers De Lange Training

Persoonlijk effectief presenteren en profileren 

Je denkt niet als eerste aan lichaamshouding, oogcontact, beweging, mimiek en stemgebruik als je een pittig gesprek of een presentatie hebt. Hier denk je over het algemeen ook niet aan als je iemand wilt overtuigen. En toch schuilt de effectiviteit van het communiceren met anderen niet zozeer in jouw boodschap, maar vooral in de manier waarop je de boodschap brengt. Het gaat er meestal niet om ‘wat’ je zegt, maar ‘hoe’ je het zegt. Wanneer je kunt achterhalen op welke manier je ‘jouw hoe’ kan verbeteren en dit beter onder de knie hebt, presteer je beter en kun je jezelf effectiever profileren. Kortom, je haalt meer succes uit jouw eigen handelen.

Programma

De training wordt aangeboden door de zeer ervaren SDL coach/trainer. De coach bepaalt samen met jou tijdens het intakegesprek je doelstellingen. Deze staan centraal tijdens het traject.

Tijdens de training wordt naast het leggen van een theoretische basis, intensief gewerkt aan het verbeteren van jouw vaardigheden door praktijkgerichte oefeningen. De SDL-trainingen zijn actueel, gericht op eigen gedrag en praktijk gerelateerd.

In company

Slabbers De Lange biedt de training ‘Persoonlijk effectief presenteren en profileren’ ook in company voor jouw organisatie aan.

een personal assistent neemt deel aan de training persoonlijke effectiviteit

Extra informatie over de training

Duur training

3 bijeenkomsten, al naar gelang de doelstelling.

Deelnemers

Deze training wordt op individuele basis gevolgd.

Plaats en data

Deze training kan zowel live, als via video call of in combinatie worden gevolgd.
Geïnteresseerd?
Share This