Timemanagement (… op afstand)

Slabbers De Lange Training

Time Management (…op afstand)

De afgelopen jaren heeft het ondersteunende vak zich in een rap tempo ontwikkeld. De rol van de ondersteuner is inmiddels veranderd van vraaggericht naar proactief bepalen wat nodig is om jouw leidinggevende goed te kunnen ondersteunen.

Als assistent ben je de sparringpartner en neem je taken van jouw manager over en runt als een manager de interne organisatie. Als assistent kun je in principe overal efficiënt werken, waarbij time management steeds belangrijker wordt en blijft. Door deze ontwikkelingen moet je als assistent flexibel en wendbaar zijn en ben je veel meer bezig met het managen van tijd en middelen, maar ook inhoudelijk betrokken. We vinden het belangrijk dat iedereen, maar jij als ondersteuner, zeker deze training met enige regelmaat volgt om met een helikopterview naar je eigen takenpakket blijft kijken en je blijft ontwikkelen.

Resultaat

Na deze training heb je niet alleen overzicht in je werkzaamheden maar komt dit overzicht ook ten goede aan proactiviteit, assertiviteit en efficiency. Het doel van deze training is het leren omgaan met meer werkzaamheden in minder tijd.

Programma

De training wordt aangeboden door de zeer ervaren SDL-coach/trainer. De coach bepaalt tijdens de intake samen met jou wat je doelstellingen zijn en deze staan centraal tijdens de training.

Tijdens de training krijg je een goede theoretische basis en werk je intensief aan het verbeteren van je vaardigheden door praktijkgerichte oefeningen. SDL-trainingen zijn actueel, gericht op eigen gedrag en praktijkgerelateerd. De trainingen worden altijd met veel plezier en met het oog op eigen ontwikkeling gevolgd.

Tijdens de training kijken we als eerst naar het type werkzaamheden dat jij doet maar ook naar de werkdruk en jouw manier van werken. Vervolgens kijken we hoe we dit praktisch het beste kunnen integreren in de dagelijkse werkzaamheden. De SDL-coach/trainer reikt je ook tools gericht op hoe je op efficiënte wijze jouw opgedane kennis bij kunt houden en hoe je jezelf na de training verder kan blijven ontwikkelen.

In company

Slabbers De Lange biedt de training ‘Time Management (…op afstand)’ ook in company voor jouw organisatie aan.

de directiesecretaresse houdt de tijd op haar horloge in de gaten

Extra informatie over de training

Duur training

3 tot 6 bijeenkomsten,
al naar gelang de vraag.

Deelnemers

Deze training is zowel individueel als in groepsverband te volgen.

Plaats en data

Deze training kan zowel live, als via video call of in combinatie worden gevolgd.

Geïnteresseerd?

Share This