Manage je manager(s)

Slabbers De Lange Training

Manage je manager(s), het managen van managers 

Heb je inzicht in jezelf en je manager, daar valt of staat het succes in de samenwerking mee. Door die inzichten te verkrijgen, stem je de communicatie beter op elkaar af en weet je hoe je jouw manager/collega(s) op de juiste wijze benadert. Je maakt problemen bespreekbaar en voert moeilijke gesprekken met minder emotie. Je weet te onderbouwen, overtuigt op krachtige wijze en krijgt meer voor elkaar. Waardoor jouw bijdrage in gesprekken en adviezen wordt vergroot.

Resultaat

Na deze training weet je beter in te spelen op de behoeften en het gedrag van jouw manager en jouw collega’s, straal je meer zelfvertrouwen en daadkracht uit en weet je meer te bereiken. Kortom jouw rol binnen de organisatie wordt nog serieuzer genomen.

Programma

De training wordt aangeboden door de zeer ervaren SDL coach/trainer. De coach bepaalt samen met jou tijdens het intakegesprek je doelstellingen. Deze staan centraal tijdens het traject. 

Tijdens de training wordt naast het leggen van een theoretische basis, intensief gewerkt aan het verbeteren van jouw vaardigheden door praktijkgerichte oefeningen. De SDL-trainingen zijn actueel, gericht op eigen gedrag en praktijkgerelateerd.

In company

Slabbers De Lange biedt de training ‘Manager je manager(s)’ook in company voor jouw organisatie aan.

Een directiesecretaresse staat in een krachtige houding

Extra informatie over de training

Duur training

6 bijeenkomsten, al naar gelang de doelstelling.

Deelnemers

Deze training wordt op individuele basis gevolgd.

Plaats en data

Deze training kan zowel live, als via video call of in combinatie worden gevolgd.
Geïnteresseerd?
Share This