Duo baan

Slabbers De Lange Training

Duobaan – optimaal samenwerken

Deel je jouw baan met een collega-assistent? Of ga je binnenkort hiermee starten? Wil je dat deze samenwerking soepel en effectief verloopt? Dan zijn we je graag van dienst! Speciaal hiervoor hebben we de training ‘Duobaan – optimaal samenwerken’ ontwikkeld. Tijdens een aantal bijeenkomsten, waarin we de werkzaamheden, samenwerking en de toekomstige samenwerking analyseren en vormgeven, staan we stil bij jullie nieuwe baan, namelijk de duobaan.

Resultaat

Tijdens de training leer je welke hindernissen je kunt verwachten, hoe je deze het beste ontwijkt of juist kunt oplossen. We werken intensief met elkaar samen en besteden aandacht aan zowel professionele als persoonlijke zaken. Alle onderwerpen worden benaderd vanuit de behoefte om goed samen te werken, proactief en met een effectief resultaat, zodat jullie na de training met meer plezier en met meer resultaat op elk niveau kunnen samenwerken. 

Programma

De training wordt aangeboden door de zeer ervaren SDL coach/trainer. De coach bepaalt samen met de deelnemers tijdens het intakegesprek jullie doelstellingen. Deze staan centraal tijdens het traject.

Tijdens de training wordt naast het leggen van een theoretische basis, intensief gewerkt aan het verbeteren van jouw vaardigheden door praktijkgerichte oefeningen. Alle SDL-trainingen zijn actueel, gericht op eigen gedrag en praktijk-gerelateerd.

In company

Slabbers De Lange biedt de training ‘Duobaan – optimaal samenwerken’ ook in company voor jouw organisatie aan.

Duo baan

Extra informatie over de training

Duur training

Minimaal 7  bijeenkomsten,
al naar gelang de doelstelling.

Deelnemers

Deze training wordt zowel de manager als de ondersteuner gevolgd.

Plaats en data

Deze training kan zowel live, als via video call of in combinatie worden gevolgd.
Geïnteresseerd?
Share This