Succesvol organiseren van events

Slabbers De Lange Training

Succesvol organiseren van events

Het organiseren van evenementen is vaak een van de leukste aspecten van je job, maar kost veel tijd en energie. Tijdens de training komen alle aspecten van het organiseren van een evenement aan bod. Zo wordt er uitgebreid aandacht besteed aan het in kaart brengen van het doel maar ook de wensen en behoeften van de (interne) doelgroep en hoe integreer je dit in de plannen voor het evenement. Er wordt aandacht besteed aan de planning en kosten. Groot voordeel hiervan is dat het organiseren van een volgend evenement een stuk efficiënter zal verlopen, waardoor minder tijd nodig is voor het beoogde resultaat.

Programma

Tijdens de training wordt het gehele traject van voorbereiding tot uitvoering van een evenement doorlopen. Het is uiteraard mogelijk om tijdens deze training specifiek aandacht te besteden aan specifieke events zoals een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, beurzen, teambuilding, seminar, workshop, symposia, congressen, relatiebijeenkomst, conferentie, bedrijfsjubilea, etc.

De training wordt aangeboden door de zeer ervaren SDL coach/trainer. Samen met jou bepaalt de coach tijdens het intakegesprek je doelstellingen. Deze staan centraal tijdens het traject.

Tijdens de training wordt naast het leggen van een theoretische basis, intensief gewerkt aan het verbeteren van jouw vaardigheden door praktijkgerichte oefeningen. De SDL-trainingen zijn actueel, gericht op eigen gedrag en praktijkgerelateerd.

In company

Slabbers De Lange biedt de training Succesvol organiseren van events ook in company voor jouw organisatie aan.

Save the date kaartje voor uitnodiging secretaresseborrel

Extra informatie over de training

Duur training

3  bijeenkomsten, al naar gelang de doelstelling.

Deelnemers

Deze training is zowel individueel als in groepsverband te volgen.

Plaats en data

Deze training kan zowel live, als via video call of in combinatie worden gevolgd.

Geïnteresseerd?

Share This