Assertief optreden

Slabbers De Lange Training

Assertief en daadkrachtig optreden

Iedereen maakt wel weleens lastige of moeilijke situaties mee. Soms ga je die ene collega liever uit de weg. Je zou je vaker ‘nee’ willen zeggen, maar dit durf niet. Je wilt sterker, zelfbewuster of weerbaarder zijn.

Dan is deze assertiviteitstraining een waardevolle stap in je ontwikkeling. Bij deze training leer je op een prettige manier en met respect voor de ander voor jezelf op te komen en om zelfbewuster te reageren op lastige situaties. Jouw zelfvertrouwen neemt toe, je voelt je sterker en je leert op een krachtige en prettige manier grenzen aan te geven. Een training waarmee je je zelfvertrouwen vergroot en leert hoe problemen niet (langer) uit de weg te gaan.

Programma

De training wordt aangeboden door de zeer ervaren SDL-coach/trainer. De coach bepaalt tijdens een intake samen met jou wat je doelstellingen zijn en deze staan centraal tijdens de training.

Tijdens de training leggen we eerst een theoretische basis. Vervolgens gaan we intensief werken aan het verbeteren van je vaardigheden door praktijkgerichte oefeningen, zoals een rollenspel. Waarna je gerichte en opbouwende feedback ontvangt op je werkwijze en gedrag. Tijdens het traject stel je een persoonlijk actieplan op. Dit actieplan geeft jouw handvatten om het geleerde in de praktijk goed toe te kunnen passen. Onze SDL-trainingen zijn altijd actueel, praktisch en zijn direct toe te passen op de werkplek.

In company

Slabbers De Lange biedt de training ‘Assertief en Daadkrachtig optreden’ ook in company voor jouw organisatie aan.

3 vrouwen en 2 mannen volgen de training Assertief Optreden

Extra informatie over de training

Duur training

4  bijeenkomsten, al naar gelang de vraag.

Deelnemers

Deze training wordt op individuele basis gevolgd.

Plaats en data

Deze training kan zowel live, als via video call of in combinatie worden gevolgd.

Geïnteresseerd?

Share This