Assistent – de spil van de organisatie

Slabbers De Lange Training

Assistent – de spil van de organisatie

Je bent de spil van de organisatie, altijd van alles op de hoogte en dit verwachten anderen ook van jou. Je functioneert tussen directie, managers, collega’s en klanten. Je organiseert alles tot in de puntjes, bent proactief, neemt graag initiatief, hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en bent communicatief sterk. Bovendien ben je vaak het luisterend oor van de organisatie. Je moet daarom goed kunnen omgaan met emoties, weerstand en conflicten. Een assistent van deze tijd is dat, doet suggesties en brengt ideeën naar voren. Deze training zorgt ervoor dat je in topvorm komt én blijft.

Resultaat

De training is speciaal ontwikkeld voor assistenten die meer grip op hun functioneren willen krijgen. Alles wordt professioneler, en ook de eisen die aan jou worden gesteld worden hoger. Deze training is bijzonder geschikt wanneer er van jou wordt verwacht dat je alles tot in detail organiseert binnen de organisatie (van officemanagement tot HR en misschien zelfs communicatie/PR/financiën) én dat je met verschillende personen binnen en buiten de organisatie en op divers niveau communiceert. Een assistent die meedenkt en de vraag al heeft beantwoord zonder dat jouw manager hier zelf op is gekomen. De training is kort, krachtig, praktijkgericht, verhoogt de persoonlijke effectiviteit en de samenwerking met de managers en collega’s.

Programma

De training wordt aangeboden door de zeer ervaren SDL-coach/trainer. Samen met de jou bepaalt de coach tijdens het intakegesprek de doelstellingen. Deze staan centraal tijdens het traject.

Tijdens de training wordt naast het leggen van een theoretische basis, intensief gewerkt aan het verbeteren van jouw vaardigheden door praktijkgerichte oefeningen. De SDL-trainingen zijn actueel, gericht op eigen gedrag en praktijkgerelateerd.

In company

Slabbers De Lange biedt de training ‘Assistent – de spil van de organisatie’ ook in company voor jouw organisatie aan.

een personal assistant over virtual assistant is de spil van iedere organisatie

Extra informatie over de training

Duur training

4  bijeenkomsten, al naar gelang de doelstelling.

Deelnemers

Deze training wordt op individuele basis gevolgd.

Locatie

Virtueel

Geïnteresseerd?

Share This