Zakelijk Engels

Slabbers De Lange Training

Zakelijk Engels

Slabbers De Lange biedt de taaltraining zakelijk Engels aan. Deze training wordt op maat gemaakt naar de wens, niveau en behoefte van de deelnemer(s).

Resultaat

Het doel van deze training is tweeledig: het opfrissen en aanvullen van de bestaande en aanwezige kennis van de Engelse taal bij de deelnemer(s), waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen van het zelfvertrouwen van de deelnemer(s) (zowel voor mondeling als schriftelijk gebruik). Daarnaast wordt de deelnemer(s) geleerd hoe het gebruik van de taal het beste geïntegreerd kan worden in het dagelijks zakelijk leven; met als doel het bijhouden van de opgedane kennis, zodat de deelnemer(s) zichzelf na de training verder kunnen blijven ontwikkelen.

Programma

De training wordt aangeboden door de zeer ervaren SDL trainer. Alle trajecten zijn uniek en worden samengesteld op basis van de wensen en verwachtingen van de trainee en de organisatie. Voorafgaand aan een traject worden de doelstellingen bepaald. Deze staan centraal tijdens het traject.

Tijdens de training wordt naast het leggen van een theoretische basis, intensief gewerkt aan het verbeteren van je vaardigheden door praktijkgerichte oefeningen. De SDL-trainingen zijn actueel, gericht op eigen gedrag en praktijkgerelateerd.

In company

Slabbers De Lange biedt de training ‘Zakelijk Engels’ ook in company voor jouw organisatie aan.

Zakelijk UK v3 1200x800 1

Extra informatie over de training

Duur training

8  bijeenkomsten, al naar gelang de doelstelling.

Deelnemers

Deze training is zowel individueel als in groepsverband te volgen.

Plaats en data

Deze training kan zowel live, als via video call of in combinatie worden gevolgd.
Geïnteresseerd?
Share This