LEVEN! Magazine #56

4 juni 2024 | In de media

In dit artikel wisselen we samen met Linda Teekens en Noemi Lamp van Pels Rijcken van gedachten over het secretaressevak. We staan stil bij de ontwikkelingen die het vak heeft doorgemaakt, de uitdagingen van een secretaresse werkzaam binnen de advocatuur en wat het zo leuk maakt om als assistent te werken in deze sector en bij Pels Rijcken. Want laten we eerlijk zijn: bij Pels Rijcken maak je als professional echt het verschil voor je collega’s en de cliënten.

Slabbers De Lange is al meer dan 15 jaar actief binnen de werving en selectiebranche voor secretaresses en we houden van het ondersteunende vak en volgen het nauwlettend. Toch blijven we ons verblijden over de ontwikkeling die het vak de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Er heeft echt een ware professionaliteitslag plaatsgevonden. Naar onze mening wordt het vak alleen maar uitdagender en de rol van assistent steeds serieuzer genomen. Hier worden we blij van! We mogen van geluk spreken dat we voor zulke mooie bedrijven mogen werven. Maar om voor Pels Rijcken te mogen werven blijft altijd special voor ons, omdat we weten wat een mooi bedrijf dit is om voor te werken en wat een leuke uitdagende functie ze bieden!

Het artikel ‘In gesprek met Pels Rijcken’ uit de zomer editie van LEVEN! Magazine kun je hier als PDF bestand downloaden.

LEVENDENHAAG56 Slabbers De Lange 1 pdf
Share This