Steun Cycle for Plan

19 juni 2018 | Nieuws van de vestiging

Slabbers De Lange steunt Cycle for Plan én Jolanda Breur in de strijd tegen kinderhuwelijken.

Jolanda wordt dit jaar 40 en zoals ze zelf aangeeft heeft ze alle kansen, support en liefde van haar ouders gekregen om te studeren, te reizen, optimaal van het leven te genieten en onafhankelijk te worden en te zijn. Nu vindt ze het tijd om iets terug te geven aan de samenleving en wil ze hiermee een bijdrage leveren om meisjes in Nicaragua de kans te kunnen geven om te studeren, een mooie baan te krijgen, onafhankelijk te zijn en in hun eigen onderhoud te kunnen voorzien.

Daarnaast vindt Jolanda het voor haar zelf zowel mentaal als fysiek een enorme uitdaging om 520 km te mountainbiken in Nicaragua en op deze wijze dit prachtige maar ook bergachtige landschap te kunnen zien. Om dit alles mogelijk te maken heeft ze niet alleen onze steun hard nodig, maar ook die van jullie. We hopen dat onze kandidaten en relaties met ons mee doen en Jolanda willen sponsoren zodat ze een mooie financiële bijdrage kan leveren! Klik snel door naar de actiepagina over de actie van Jolanda voor meer informatie en om een donatie te maken.

Cycle for Plan is een gesponsorde fietstocht georganiseerd door de ontwikkelingsorganisatie Plan Nederland. Er zijn diverse edities naar Malawi, Vietnam en Nicaragua. Elke reis is een uitdagende tocht door een uniek gebied. Om deel te nemen halen alle deelnemers € 4.000 aan sponsorgeld op voor projecten tegen kindhuwelijken en tienerzwangerschappen. Onderweg zien ze met eigen ogen hoe deze projecten werken en wat de impact is.

Plan Nederland is een internationale ontwikkelingsorganisatie die werkt aan duurzame armoedebestrijding en blijvende verbeteringen in de levensomstandigheden van kinderen, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes. Plan doet dit door het uitvoeren van projecten in 54 ontwikkelingslanden.

Namens Slabbers De Lange en Jolanda Breur alvast heel veel dank!

 

Share This