Hellen Dordregter-de Lange

Hellen koos ervoor om, na het met succes afronden van haar secretariële opleiding bij Schoevers, een aantal jaar te werken in de Amsterdamse reclamebranche. In 2003 kwam ze in contact met de werving & selectie-, uitzend- en detacheerbranche voor managementondersteunend personeel. Bij een specialistisch uitzendbureau in Den Haag heeft ze de functie van senior consultant/vestigingsmanager vervuld.

Sinds 2009 geeft ze samen met Mirjam Slabbers invulling aan haar grote droom: Slabbers de Lange. Het secretaressebureau waar kwaliteit en integriteit op de eerste plaats staan. Nu een paar jaar verder blikt ze terug op een intensieve, maar uiterst succesvolle periode van haar carrière waarbij ze vol trots kan zeggen dat ze vele office professionals in hun carrière van dienst is geweest. Zowel als coach als consultant.

Hellen is een consultant pur sang. Zelf zegt ze over haar vak: “Ik ben pas tevreden wanneer mijn office professionals tevreden zijn! Hiermee bedoel ik, wanneer ik de droombaan voor mijn office professionals heb gevonden en wanneer ze ‘hun’ plekje of collega hebben gevonden of hen van advies heb kunnen voorzien. Office professionals mogen erop vertrouwen dat ik begrijp wat hun wensen zijn en dat ik naar hen luister!”.

Stuur door