Mirjam Slabbers

Startte haar carrière in 1990 als secretaresse bij een middelgroot accountantskantoor. Ze behaalde vervolgens haar secretaresse- en managementassistentopleiding. Na zeven jaar als secretaresse te hebben gewerkt is Mirjam terechtgekomen bij een gespecialiseerd uitzendbureau in managementondersteunend personeel. Bij dit bureau heeft ze als vestigingsmanager gewerkt op de grootste vestiging.

Waarom Slabbers De Lange? “Omdat het mijn droom is om op mijn eigen manier invulling te geven aan de werving & selectie van office professionals voor een scala aan organisaties. Omdat niets zo’n goed gevoel geeft als het helpen van mensen bij de volgende stap in hun carrière. En om opdrachtgevers het gevoel te geven dat je hen écht hebt begrepen en een bijdrage hebt kunnen leveren aan de invulling van de vacature. En, last but not least, het blijven volgen van office professionals in hun carrière. Door het geven van coaching en training. Op deze manier blijf je een enorme feeling houden met je doelgroep, zowel met opdrachtgevers als met office professionals.

Slabbers De Lange zorgt ervoor dat dingen beter, anders, sneller en professioneler gaan. Het verzorgen van maatwerk, niet vertellen hoe je werkt maar samen met de office professional en/of opdrachtgever een plan maken. Het hebben van één vaste contactpersoon aan wie alle vragen kunnen worden gesteld.

Stuur door