Naast Training on the Job biedt Slabbers de Lange ook gerichte trajecten aan op het gebied van coaching. Trajecten die speciaal zijn afgestemd op de wensen van de office professional en/of de opdrachtgever. We bieden begeleiding aan voor alle typen ondersteunende functies en de daarbij horende niveaus.

U kiest voor het Slabbers De Lange Coachingstraject wanneer er behoefte is aan ontwikkeling op een bepaald niveau, waarbij verschillende onderwerpen denkbaar zijn. Er wordt onder andere voor coaching gekozen bij:

  • persoonlijke ontwikkeling;
  • het vergroten van assertiviteit;
  • individueel te bepalen behoefteontwikkeling. 

Het coachingstraject wordt altijd op individuele basis doorgesproken. Hierbij wordt eerst de probleemstelling geformuleerd. Daarna vindt de invulling plaats van het gezamenlijke traject. Aan de hand van de probleemstelling wordt het ontwikkeltraject geformuleerd en nader uitgewerkt.

Een coachingstraject verloopt altijd in een één-op-één situatie. In tegenstelling tot Training on the Job is een coachingtraject verspreid over meerdere weken.

Twijfelt u tussen Training on the Job of coaching of wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we meer dan we op deze pagina kunnen vermelden.

 

Stuur door