Trainingen

Slabbers De Lange Trainingen

Praktisch en praktijkgericht doordat onze trainers door hun jarenlange ervaring het ondersteunende vak door en door kennen.

Zoek jij een energieke en praktische training op het gebied van support, taal, solliciteren of computer skills? Een training waarvan je het geleerde meteen in de praktijk kunt toepassen? De SDL Academy organiseert en ont-wikkelt trainingen en trajecten voor de startende tot zeer allround, ervaren assistenten.

Kenmerkend voor de trainingen is dat ze praktisch en praktijkgericht zijn. En dat de SDL-trainers al jaar en dag voor en met secretaresses samenwerken. Door hun ervaring kennen ze het ondersteunende vak door en door. Ook hebben ze goed inzicht in de kwaliteiten, de successen, de valkuilen en patronen van ondersteuners. Deze inzichten en kennis hebben de SDL-trainers ingezet tijdens het ontwikkelen van onze trainingsmodules op mbo- en hbo-niveau. Een resultaat hiervan is onder meer dat de trainingen niet alleen bestaan uit bijeenkomsten, maar ook uit praktijkopdrachten, online-trainingen en praktische tools waar je energie van krijgt!

SDL Tailormade Training

Ook biedt de SDL Academy tailormade trainingen on-the-job aan. Deze trainingen worden speciaal afgestemd op de wensen en behoeften van de trainee(s). We ontwikkelen de trainingen op maat op basis van de vraag, het niveau en het aantal deelnemers. Naar gelang de wensen, bieden we mogelijkheden voor individuele deelnemers en trainingen in groepsverband.

Trainingen zijn altijd vakinhoudelijk, actueel en gericht op persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan computergerichte-, secretariële-, talen- en sollicitatietrainingen. Een training kan variëren van één tot enkele dagdelen, en kan individueel of in groepsverband worden gevolgd. Een trainingstraject wordt altijd afgesloten met een SDL Academy Certificaat op mbo- of hbo-niveau.

Share This